«Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει», σχολιάζει ο Justin Bieber.

Ο Justin Bieber διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που υποστηρίζουν ότι λαμβάνει την κατάλληλη εκπαίδευση για να γίνει ιερέας στην Εκκλησία του Hillsong.

Τις φήμες ξεκίνησε πρώτο το περιοδικό OK! και τη συνέχεια το θέμα καλύφθηκε και από το Page Six. Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μετέφερε τα σχόλια μιας ανώνυμης πηγής που ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την καριέρα του στη μουσική, όμως αισθάνεται ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνον».

«Θέλει να γίνει κανονικός ιερέας το επόμενο έτος», είπε η πηγή.

Ο Justin Bieber αναδημοσίευσε στις ιστορίες του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram ένα στιγμιότυπο του άρθρου και διέψευσε τους ισχυρισμούς.

«Δεν μελετώ για να γίνω ιερέας ή οτιδήποτε άλλο κοντά σε αυτό. Δεν έχω καμία επιθυμία για αυτό. Είναι ψευδής είδηση», σχολίασε. «Και παρεμπιπτόντως, το Hillsong δεν είναι η Εκκλησία μου. Για να το διευκρινίσω, είμαι μέλος της (Εκκλησίας) ChurchHome», πρόσθεσε.

Η ChurchHome είναι μια εκκλησιαστική οργάνωση της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ που δεν ανήκει σε συγκεκριμένο δόγμα και κάνει εξ αποστάσεως κηρύγματα στα επώνυμα μέλη του ποιμνίου της.

Ωστόσο ο Justin Bieber και η σύζυγός τους Hailey Baldwin παρακολουθούν λειτουργίες της Εκκλησίας του Hillsong όταν βρίσκονται στην Ανατολική Ακτή.

«Η εκκλησία δεν είναι ένα μέρος. Εμείς είμαστε η εκκλησία. Δεν χρειαζόμαστε ένα κτήριο για να συνδεθούμε με τον Θεό. Ο Θεός είναι μαζί μας οπουδήποτε βρισκόμαστε», ανέφερε στη συνέχεια ο τραγουδιστής σε μία άλλη ανάρτησή του.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Μετά την απάντηση του Justin Bieber τόσο το OK! όσο και το Page Six προχώρησαν σε αφαίρεση των δημοσιευμάτων τους.