Το πρώτο βιβλίο της Billie Eilish.

Η Billie Eilish ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου λευκώματος και ενός συνοδευτικού audiobook, τα οποία θα προσφέρουν μια αποκλειστική ματιά στη ζωή της, τόσο μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας όσο και μακριά από τη σκηνή.

Το εντυπωσιακό βιβλίο δημιουργήθηκε με την επιμέλεια της ίδιας της pop star και θα περιλαμβάνει εκατοντάδες αδημοσίευτες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της, τη ζωή της στις περιοδείες και πολλές άλλες στιγμές.

Το ηχητικό βιβλίο (audiobook), εν τω μεταξύ, θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το λεύκωμα, αλλά θα είναι ένα αυτόνομο προϊόν στο οποίο η Billie Eilish θα μιλήσει για τη ζωή της μέχρι στιγμής.

Η 19χρονη τραγουδίστρια θα αποκαλύψει ιστορίες για την προσωπική ζωή και την καριέρα της που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ, περιγράφοντας την ιστορία της με τα δικά της λόγια, ενώ οι γονείς της θα μοιραστούν και εκείνοι τις προσωπικές αναμνήσεις τους από την κόρη τους.

«Πέρασα πολλές ώρες για πολλούς μήνες ψάχνοντας τα οικογενειακά άλμπουμ και τα αρχεία, διαλέγοντας προσωπικά όλες τις φωτογραφίες σε αυτό το βιβλίο. Ελπίζω να το λατρέψετε όσο εγώ», σχολίασε η Billie Eilish.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)